Home > Commbind Cannot > Commbind Cannot Bind Socket Fd Address Already In Use

Commbind Cannot Bind Socket Fd Address Already In Use

no_cache deny QUERY cache_mem 42 MB cache_replacement_policy heap GDSF memory_replacement_policy heap GDSF cache_dir ufs /var/lib/squid 200 16 256 acl localnet src 192.168.1.0/255.255.255.0 acl localhost src 127.0.0.1/255.255.255.255 acl Safe_ports port 80 443 LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software squid - address alredy in use User Name Remember Me? Thanks, Nick On 01/05/2012 06:51, Amos Jeffries wrote: > On 1/05/2012 1:36 a.m., Nick Howitt wrote: >> Hi, >> I am new to squid and I am trying to run in Personal Open source Business Explore Sign up Sign in Pricing Blog Support Search GitHub This repository Watch 7 Star 5 Fork 5 testmycode/tmc-sandbox Code Issues 6 Pull requests 0 Projects http://homeshareware.com/commbind-cannot/commbind-cannot-bind-socket-fd-98-address-already-in-use.html

I would like to run it in >> transparent mode which is a menu option I have for it. >> >> My cache.log reads: >> 2012/04/25 12:51:06| Starting Squid Cache version Visit the following links: Site Howto | Site FAQ | Sitemap | Register Now If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us. If it helps at all, this is my squid.conf: acl all src 0.0.0.0/0.0.0.0 acl manager proto cache_object acl localhost src 127.0.0.0/8 acl webconfig_lan src 192.168.2.0/24 192.168.3.0/24 192.168.10.0/24 acl webconfig_to_lan dst 192.168.2.0/24 News: Get your appliances, shirts and more!https://store.pfsense.org Home Help Search Login Register pfSense Forum» pfSense English Support» Packages» Cache/Proxy» [SOLVED] Problem with Squid 3 reverse proxy (port 80) on 2.2.5 « http://www.squid-cache.org/mail-archive/squid-users/201204/0537.html

aigartua View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by aigartua 12-20-2002, 12:25 PM #12 aigartua Member Registered: Dec 2002 Location: Xalapa, México Distribution: Red Hat Posts: 108 Original Poster Rep: the cache.log file contains: Starting Squid Cache version 2.5.STABLE1-20021214 for i586-pc-linux-gnu... i have 1 week try but nothing works, anybody can help me? México Distribution: Red Hat Posts: 108 Rep: squid - address alredy in use I have redhat 8 with kernel 2.4.20 and i made a compilation of squid-2.5.STABLE1 with the following parameters:

Having a problem installing a new program? and change it... > > > On Sun, Aug 3, 2008 at 5:18 PM, Gmail <[hidden email]> wrote: >> Background: >> Intel Core2Duo E6320 Dual-Core 1.86 GHz 4MB Cache 250GB 2048MB Password Linux - Software This forum is for Software issues. It's worth to point out that the issue happens on Mac clients only, Windows client are fine.

Accepting HTTP connections at 192.0.0.9, port 80, FD 11. The time now is 11:07 AM. But why it works without any problem on 2.1.5 and some site on port 80 still works on 2.2.5? And have you tried to disable networking on the Squid Proxy and verified that no other devices on the network are trying to use the same ip address?

You can check the squid log files. WCCP Disabled. User contributions on this site are licensed under the Creative Commons Attribution Share Alike 4.0 International License. I have several VIP bind with several service, SQUID publish some HTTP (port 80) site in revers proxy and system work without any problem.I tried to upgrade pfSense to 2.2.5, but

I would like to run it in > transparent mode which is a menu option I have for it. > > My cache.log reads: > 2012/04/25 12:51:06| Starting Squid Cache version Correa > Onda Internet / OPinguim.net > http://www.ondainternet.com.br> http://www.opinguim.net> Paul Bertain Reply | Threaded Open this post in threaded view ♦ ♦ | Report Content as Inappropriate ♦ ♦ Re: You signed in with another tab or window. First, i add in System -> Advandec -> System tunables "net.inet.ip.portrange.reservedhigh=0" for port lower than 1024, install SQUID 3 (o.4.2 beta), and made some test from external WAN on published HTTP

On Sun, Aug 3, 2008 at 3:30 PM, Alexandre Correa <[hidden email]> wrote: > httpd listenning at 0.0.0.0:80 ... this content Correa Onda Internet / OPinguim.net http://www.ondainternet.com.brhttp://www.opinguim.net « Return to Squid - Users | 1 view|%1 views Loading... What does this show? Re: [squid-users] commBind: Cannot bind socket error This message: [ Message body ] [ More options ] Related messages: [ Next message ] [ Previous message ] [ In reply to

Correa >> Onda Internet / OPinguim.net >> http://www.ondainternet.com.br>> http://www.opinguim.net>> Ralf Hildebrandt Reply | Threaded Open this post in threaded view ♦ ♦ | Report Content as Inappropriate ♦ ♦ Re: The only options there are: Configuration: Maximum Cache Size - set to 100MB Minimum Size Object - set to 4MB MaximumDownload File Size - Set to unlimited Web Proxy Mode: Transparent DavidPhillips View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by DavidPhillips 12-20-2002, 11:59 AM #10 aigartua Member Registered: Dec 2002 Location: Xalapa, weblink Member Posts: 75 Karma: +7/-0 Re: Problem with Squid 3 reverse proxy (port 80) on 2.2.5 « Reply #4 on: November 11, 2015, 04:00:30 am » OK, i'll try.

The following commands kills all squid children, and works to relaunch a working version of squid. This sounds like a networking problem more than a problem with the actual host (since you've restored from a previous know backup). We created a server from scratch and same issue.

rlaakkol commented Oct 31, 2013 Yeah, that was the case, sorry for the inconvenience and thanks for the really quick answer!

sudo port load squid On boot, squid launches many (tens or more) child process, consuming all CPU cycles for tens of minutes. Member Posts: 75 Karma: +7/-0 Re: Problem with Squid 3 reverse proxy (port 80) on 2.2.5 « Reply #2 on: November 11, 2015, 03:54:48 am » Yes, it's clear. México Distribution: Red Hat Posts: 108 Original Poster Rep: The problem is that squid send the error to all the clients, all the message is: ERROR The requested URL could not If you need to reset your password, click here.

Here is the problem: some site work, other are not reachable. I can provide more info if requested. We reverted the vm image to a snapshot back when was working fine but problem remains. check over here We stopped squid, restarted, restarted proxy, reverted to original snapshot.

Results 1 to 5 of 5 Thread: Squid flooded with TIME_WAIT need a fix urgent!

Back to Top